Tradycje piekarni SKIBA sięgają lat 60-tych XX wieku.
Lata doświadczeń, staranność i dbałość o naturalny, polski smak pieczywa sprawiają, że nasze wyroby cieszą się uznaniem klientów.
Stosujemy stare receptury a nasze chleby i bułki pieczone są w tradycyjnych piecach chlebowych. Pieczywo produkujemy bez konserwantów, polepszaczy, barwników, na prawdziwych, wielofazowych zakwasach. Wszystkie wyroby są ręcznie formowane przez piekarzy i cukierników.
Stale powiększamy naszą ofertę pieczywa i wyrobów ciastkarskich - spełniając oczekiwania Klientów.
Dbając o tradycyjny smak i dodając tylko naturalne składniki stosujemy jednocześnie nowoczesne technologie produkcji.
Dzięki temu jesteśmy w stanie realizować duże zamówienia i spełniać wymagania naszych odbiorców.
Zapewniamy dostawy świeżego pieczywa nawet 3 razy dziennie !
Zapraszamy do współpracy !